Babaganoush

  • Kopiera länken till urklipp
Babaganoush main image
Förmåga
Lätt
Förberedelse
15 Minuter
Tillagningstid
25 Minuter
Portioner
4 personer
En enkel ingrediens som aubergine blir något unikt med rätt kombination av örter och kryddor som skapar en karusell av sensationer när du smakar på detta enkla men spännande recept
Babaganoush ingredients
Vegansk
Vegetarian
Pescetarian
Allätande

Ingredienser

  • Aubergine 600 g
  • Spiskummin 1/2 tsk
  • Gurkmeja 1/2 tsk
  • Dill 1 knippe
  • Koriander 1 knippe
  • Persilja 1 knippe
  • Solrosolja 4 msk
  • Rostade sesamfrön 1 msk
  • Salt
Babaganoush - video cover

Steg

1. Skär auberginerna i fjärdedelar på längden och lägg dem på en lämplig mikrovågsugnssäker plåt
2. Blanda kryddorna i en skål
3. Tillsätt en skvätt olja på auberginen och strö över kryddorna
1. Babaganoush - step1
2. Babaganoush - step2
3. Babaganoush - step3
4. Ställ in varmluftsfunktionen på 200°C och välj tiden 25 minuter
5. Sätt i zucchinin och tryck på Start för att börja tillagningen
6. Hacka under tiden koriander, dill och persilja
4. Babaganoush - step4
5. Babaganoush - step5
6. Babaganoush - step6
7. När zucchinin är klar, ta ut den ur mikrovågsugnen och låt svalna
8. Gröp ur fruktköttet från skalet med en sked
9. Mosa med en gaffel för att få en kornig massa
7. Babaganoush - step7
8. Babaganoush - step8
9. Babaganoush - step9
10. Tillsätt hackade örter och flytta över i en skål
11. Strö över rostade sesamfrön och servera med några skivor bröd
10. Babaganoush - step10
11. Babaganoush - step11