Crispad smördegstarte med soltorkad tomat, kronärtsskocka och lufttorkad skinka

  • Kopiera länken till urklipp
Crispad smördegstarte med soltorkad tomat, kronärtsskocka och lufttorkad skinka main image
Förmåga
Förberedelse
15 Minuter
Tillagningstid
15 Minuter
Portioner
2 personer
Till detta recept behöver du en mikrovågsugn med Crispprogram & Crisppanna.
Crispad smördegstarte med soltorkad tomat, kronärtsskocka och lufttorkad skinka ingredients

Ingredienser

  • Smördeg 100 g
  • Cream cheese 75 g
  • Soltorkade tomater i olja 6 hela
  • Kokta kronärtskockshjärtan 4 st
  • Lufttorkad skinka 8 skivor

Steg

1. Kavla ut smördegen till samma storlek som din Crisppanna. Bred ut ett jämt lager av cream cheese på smördegen.
2. Dela de soltorkade tomaterna i 4 bitar vardera. Dela kronärtskockan i 4 bitar vardera.
3. Lyft försiktigt ner tarten i Crisppannan. Fördela tomaterna och kronärtskockan på tarten.
4. Crispa med Crispprogrammet i ca 12 min tills smördegen är frasig.
5. Toppa med skinkan och strö gärna över med någon god ört. Servera gärna med en god grönsallad om ni önskar att äta den till varmrätt.