Vatten, vitaminer och kalorier: säsongens färska frukt är en av nyckelingredienserna för en sommar av välbefinnande och energi
Ingredienser
- Ananas 1
- Hallon 150 g
- Gojibär 30 g
- Valnötter 50 g
- Fräsch mint 1 kvist
Steg
1.
Skala ananasen
2.
Ta bort fruktköttet med en ananasskärare som skär ananasen i fina skivor och tar bort den hårda centrala kärnan
3.
Skär skivorna på mitten och lägg dem i ångkokaren
1.
2.
3.
4.
Tillsätt gojibären och 100 ml vatten
5.
Sätt in den i ugnen och välj läget Dual Steam
6.
Ställ in tillagningstiden på 9 minuter och tryck på Start
4.
5.
6.
7.
Mosa hallonen med en gaffel och hacka valnötterna
8.
Serverar ananasen med hallonpurén och dekorerar med de hackade valnötterna och myntabladen