Kallångad ananassallad med hallonpuré och mynta

  • Kopiera länken till urklipp
Kallångad ananassallad med hallonpuré och mynta main image
Förmåga
Lätt
Förberedelse
15 Minuter
Tillagningstid
9 Minuter
Portioner
4 personer
Vatten, vitaminer och kalorier: säsongens färska frukt är en av nyckelingredienserna för en sommar av välbefinnande och energi
Kallångad ananassallad med hallonpuré och mynta ingredients
Glutenfri
Vegansk
Vegetarian
Pescetarian
Allätande

Ingredienser

  • Ananas 1
  • Hallon 150 g
  • Gojibär 30 g
  • Valnötter 50 g
  • Fräsch mint 1 kvist
Kallångad ananassallad med hallonpuré och mynta - video cover

Steg

1. Skala ananasen
2. Ta bort fruktköttet med en ananasskärare som skär ananasen i fina skivor och tar bort den hårda centrala kärnan
3. Skär skivorna på mitten och lägg dem i ångkokaren
1. Kallångad ananassallad med hallonpuré och mynta - step1
2. Kallångad ananassallad med hallonpuré och mynta - step2
3. Kallångad ananassallad med hallonpuré och mynta - step3
4. Tillsätt gojibären och 100 ml vatten
5. Sätt in den i ugnen och välj läget Dual Steam
6. Ställ in tillagningstiden på 9 minuter och tryck på Start
4. Kallångad ananassallad med hallonpuré och mynta - step4
5. Kallångad ananassallad med hallonpuré och mynta - step5
6. Kallångad ananassallad med hallonpuré och mynta - step6
7. Mosa hallonen med en gaffel och hacka valnötterna
8. Serverar ananasen med hallonpurén och dekorerar med de hackade valnötterna och myntabladen