Kummel med medelhavspanering

  • Kopiera länken till urklipp
Kummel med medelhavspanering main image
Förmåga
Lätt
Förberedelse
20 Minuter
Tillagningstid
Chefplus: 11 minut
Supreme: 13 minut
Portioner
4 personer
Delikat kummel tillagad med en smakrik och krispig yta på toppen medan insidan förblir saftig, tack vare innovativ Crisp Fry-tillagning.
Kummel med medelhavspanering ingredients
Pescetarian
Allätande

Ingredienser

  • Kummelfilé 500 g
  • Ströbröd 200 g
  • Persilja 2 blad
  • Mejram 2 blad
  • Basilika 2 blad
  • Citron 1
  • Timjan 2 blad
  • Vitlök 1 klyfta
  • Extra virgin olivolja 4 msk
  • Salt en nypa
  • Vitpeppar en nypa

Steg

1. Hacka alla örter, vitlök och citron och lägg dem i en skål med ströbrödet.
2. Tillsätt olja, salt och peppar.
3. Skär kummeln i bitar tjocka som 1 finger, doppa och pressa dem sedan i ströbröd så att paneringen fastnar.
4. Lägg filéerna på den speciella Crispplattan.
5. Sätt in Crispplattan i mikron, välj Fry Crisp och ställ in tillagningstiden på 13 minuter.
6. När tillagad, servera med de resterande örterna för att skapa en krämig dipp och garnera med ätbara blommor.