Minipajer med svamp, pumpa, honung och kastanjer

  • Kopiera länken till urklipp
Minipajer med svamp, pumpa, honung och kastanjer main image
Förmåga
Lätt
Förberedelse
30 Minuter
Tillagningstid
30 Minuter
Portioner
4 personer
Ett recept som tar tid men som garanterar dig en stund av trevlig introspektion, med ett utmärkt gastronomiskt resultat.
Minipajer med svamp, pumpa, honung och kastanjer ingredients
Vegansk
Vegetarian
Pescetarian
Allätande

Ingredienser

  • Smördeg 250 g
  • Pumpa 200 g
  • Getost 100 g
  • Blandad svamp 100 g
  • Kokta kastanjer 50 g
  • Honung 4 tsk

Steg

1. Kavla ut smördegen tunt
2. Skär den i rutor på ca 10 cm per sida
3. Klä formarna med smördegsrutorna
1. Minipajer med svamp, pumpa, honung och kastanjer - step1
2. Minipajer med svamp, pumpa, honung och kastanjer - step2
3. Minipajer med svamp, pumpa, honung och kastanjer - step3
4. Skär pumpan i tärningar
5. Ordna pumpan i formarna
6. Tillsätt hackad svamp och hackade kokta kastanjer
4. Minipajer med svamp, pumpa, honung och kastanjer - step4
5. Minipajer med svamp, pumpa, honung och kastanjer - step5
6. Minipajer med svamp, pumpa, honung och kastanjer - step6
7. Tillsätt getosten
8. Häll en klick honung över ytan
9. Strö över hackade valnötter
7. Minipajer med svamp, pumpa, honung och kastanjer - step7
8. Minipajer med svamp, pumpa, honung och kastanjer - step8
9. Minipajer med svamp, pumpa, honung och kastanjer - step9
10. Välj Cook4-funktionen från ugnsmenyn, ställ in tiden på 30 minuter och starta tillagningen.
11. Placera bakplåten med formarna på nivå 1 och kalkonskivorna, potatisflansarna och pajen på de andra nivåerna
12. När de är klara, servera pajerna, låt tårtan svalna och låt kalkon- och potatispajerna vara varma för att servera dem som en andra rätt.
10. Minipajer med svamp, pumpa, honung och kastanjer - step10
11. Minipajer med svamp, pumpa, honung och kastanjer - step11
12. Minipajer med svamp, pumpa, honung och kastanjer - step12
13. Forma ut pajerna och garnera med julpynt
13. Minipajer med svamp, pumpa, honung och kastanjer - step13