Panerad havsabborre med valnötter och mangosås

  • Kopiera länken till urklipp
Panerad havsabborre med valnötter och mangosås main image
Förmåga
Medium
Förberedelse
25 Minuter
Tillagningstid
13 Minuter
Portioner
2 personer
Ett vackert och elegant recept, bra för hjärtat och sinnet.
Panerad havsabborre med valnötter och mangosås ingredients
Pescetarian
Allätande

Ingredienser

  • Färska havsabborrefiléer 2
  • Mango 300 g
  • Ströbröd 120 g
  • Lime 1
  • Hackade valnötter 30 g
  • Färsk mejram 1 kvist
  • Salt en nypa
Panerad havsabborre med valnötter och mangosås - video cover

Steg

1. Separera mejrambladen från stjälkarna och lägg dem sedan i ströbrödet.
2. Tillsätt 2 matskedar extra virgin olivolja och blanda.
3. Lägg filén på skärbrädan och dela den på längden, låt den nedre delen vara kvar.
2. Panerad havsabborre med valnötter och mangosås - step2
3. Panerad havsabborre med valnötter och mangosås - step3
4. Lägg filén i ströbrödet och tryck till lätt så att den fäster vid fisken.
5. Vik filén till en fläta och lägg den på Crisp-plattan.
6. Sätt in plattan i mikrovågsugnen genom att använda det övre stället.
4. Panerad havsabborre med valnötter och mangosås - step4
5. Panerad havsabborre med valnötter och mangosås - step5
6. Panerad havsabborre med valnötter och mangosås - step6
7. Välj funktionen Dual Crisp Fry, panerade fiskfiléer och tryck sedan på Start.
8. Medan filén tillagas skär du mangon på mitten och tar sedan bort fruktköttet.
9. Blanda fruktköttet med limesaften och en nypa salt.
7. Panerad havsabborre med valnötter och mangosås - step7
8. Panerad havsabborre med valnötter och mangosås - step8
10. Servera fiskfilén med mangosåsen och strö över hackade valnötter.