Pizzette (småpizzor)

  • Kopiera länken till urklipp
Pizzette (småpizzor) main image
Förmåga
Lätt
Förberedelse
10 Minuter
Tillagningstid
7 Minuter
Portioner
4 personer
Ett fantasifullt recept som alla gillar - vem tycker inte om pizza? Idealiskt som mellanmål eller till en aperitif. Pizzettorna blir färdiga på nolltid. Garnera som du vill!
Pizzette (småpizzor) ingredients
Pescetarian
Allätande

Ingredienser

  • Grovt bröd 4 skivor
  • Passerade tomater 4 matskedar
  • Ansjovisfiléer 6 medelstora, hackade
  • Oliver, urkärnade och halverade 42588
  • Mozzarella 50 g
  • Oregano en nypa
  • Salt en nypa
  • Olja -

Steg

1. Sprid ut de passerade tomaterna över alla brödskivorna och lägg sedan på ansjovis och oliver.
2. Strö ett jämnt lager oregano och en nypa salt över varje skiva, stänk sedan på lite olja.
3. Täck med den tärnade mozzarellan och placera pizzorna på den övre hyllan i mikrovågsugnen, under grillen.
4. Tillaga genom att använda grillfunktionen i 5-7 minuter, tills mozzarellan smälter och börjar få en ljust gyllene färg.