Ravioli i grädd- och tomatsås

  • Kopiera länken till urklipp
Ravioli i grädd- och tomatsås main image
Förmåga
Lätt
Förberedelse
25 Minuter
Tillagningstid
20 Minuter
Portioner
4 personer
En enkel rätt som kan tillfredsställa de mest krävande smaklökar. Såsen som fås genom att kombinera grädde och tomatsås kallas även "Sugo Rosa" och den passar perfekt till många olika slags ravioli. Nu måste du bara välja fyllning.
Ravioli i grädd- och tomatsås ingredients
Allätande

Ingredienser

  • Ravioli 500 g
  • Passerade tomater 1 flaska
  • Vispgrädde 1 paket
  • Olja så mycket som behövs
  • Salt en nypa
  • Medelstor lök 1
  • Basilikablad Några stycken

Steg

1. Stek löken i olja i ett Pyrex®-kärl i 2 minuter med mikrovågsugnen på maximal effekt.
2. Häll i de passerade tomaterna, salt och basilika. Täck kärlet och laga i 10 minuter med mikrovågsfunktionen på max effekt.
3. Häll i grädden och laga i ytterligare 4 minuter med mikrovågsugnen på maximal effekt.
4. Häll ner raviolin i såsen, rör om och laga i 4 minuter med mikrovågsfunktionen på maximal effekt. Servera.