Rostbiff

  • Kopiera länken till urklipp
Rostbiff main image
Förmåga
Medium
Förberedelse
45 Minuter
Tillagningstid
30 Minuter
Portioner
4 personer
En typisk anglosaxisk huvudrätt. Rostbiff är precis som namnet antyder en rå stek av nötkött som rostats i ugnen eller över en öppen eld. Den kan serveras både varm och kall, skuren i tunna skivor och smaksatt med sina köttsafter.
Rostbiff ingredients
Glutenfri
Allätande

Ingredienser

  •  rostbiff 1 kg
  • Svartpeppar en nypa
  • Salt en nypa

Steg

1. Strö  peppar över köttet och placera det i ett grundt mikrovågssäkert kärl. Täck och laga i 10 minuter på 750 W.
2. Vänd köttet och fortsätt att tillaga i 15-20 minuter på 350 W.
3. Salta köttet efter tillagningen. Täck med aluminiumfolie och låt vila.