Svärdfisk med Krispig Mandel

  • Kopiera länken till urklipp
Svärdfisk med Krispig Mandel main image
Förmåga
Lätt
Förberedelse
8 Minuter
Tillagningstid
10 Minuter
Portioner
4 personer
De smulade mandlarna omsluter svärdfisken i ett knaprigt skal utan att täcka smaken. Detta recept erbjuder ett intressant alternativ till den vanliga grillningen, dock är det lika enkelt.
Svärdfisk med Krispig Mandel ingredients
Pescetarian
Allätande

Ingredienser

  • Svärdfisk 4 skivor
  • Apelsinskal 1
  • Hackade mandlar 100 g
  • Dagsgammalt bröd av durumvete 2 skivor
  • Pecorino-ost 2 msk
  • Mynta några blad
  • Mejram några kvistar
  • Salt och peppar efter smak

Steg

1. Lägg brödet utan kanten, mandeln, mynta, mejram, apelsinskal och pecorino i en mixer. Mixa tills du får en len blandning.
2. Panera svärdfisken med brödblandningen.
3. Slå på plattan och häll på ett par matskedar extra virgin olivolja.
4. Stek svärdfiskskivorna i medeltemperatur i några minuter på varje sida, tillsätt salt och peppar.